XXI Walne Zebranie Członków Stowarzyszenia JST "Komunikacja"

W środę, 15 lipca 2020 roku w hotelu Pietrak w Wągrowcu po raz dwudziesty pierwszy odbyło się Walne Zebranie Członków Stowarzyszenia JST "Komunikacja."

Wśród zaproszonych gości w walnym zebraniu uczestniczyli miedzy innymi Robert Pilarczyk dyrektor Departamentu Transportu Urzędu Marszałkowskiego w Poznaniu, Bogdan Frąckowiak pełnomocnik Zarządu ds. Kolei Metropolitalnej w Poznaniu, Roman Świergiel zastępca dyrektora ds. technicznych Wielkopolskiego Zarządu Dróg Wojewódzkich w Poznaniu oraz Andrzej Skarbiński zastępca dyrektora Zakładu Linii Kolejowych PKP PLK w Poznaniu.

W czasie obrad wybrano nowego wiceprezesa zarządu stowarzyszenia. Dotychczasowego wiceprezesa Jana Gosiewskiego zastąpiła Agnieszka Górczewska zastępca dyrektora ds. projektów i zarządzania Biura Koordynacji Projektów i Rewitalizacji Miasta w Urzędzie Miasta Poznania.

Sprawozdanie merytoryczne i finansowe z działalności Zarządu w 2019 roku przedstawili Prezes Stowarzyszenia Michał Piechocki i Skarbnik Roman Szuberski.

Zarząd otrzymał absolutorium, członkowie stowarzyszenia jednogłośnie przyjęli plan działań stowarzyszenia i budżet na 2020 rok.

Zdjęcie galerii XXI Walne Zebranie Członków Stowarzyszenia JST